lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulupäivänä

Pukki toi lähes kaiken mitä toivomuslistalla oli ja vähän enemmänkin.



sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Jouluvalmisteluja

Kotona on ihan niin kuin viikkoa ennen joulua. Keittiö on aika hurjan näköinen kaikkien leipomusten jälkeen, lahjapapereita, kortintekovärkkejä, ruoka/leivontakirjoja on sikin sokin. Ehkä tämä tästä selkiintyy vielä ensi viikolla. Alla muutama kuva Inkan sisarusten tekemistä lahjapaketeista ystävilleen, paketin sisältö selviää vasta joulun jälkeen- mmm.... olisiko jotain makeaa.






Lahjoja odotellessa ....



sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Juhlava viikonloppu

Viikonloppuna vietettiin isosiskon synttäreitä.






Lisäksi sain pussillisen Duplo Legoja, sekin oli yhtä juhlaa.



lauantai 4. joulukuuta 2010

Tonttulakki

Mikä ihmeen tonttulakki, mieluummin syön ja leikin sillä kuin pidän päässäni.





perjantai 3. joulukuuta 2010

Päiväkoti ja EHO

Päiväkotielämä on alkanut erittäin hyvin, ensimmäiset kaksi viikkoa Inka oli aamuisin itkuinen, väsynyt ja vähän pahatuulinenkin, mutta päiväunien jälkeen hyväntuulinen. Ensimmäisten viikkojen jälkeen Inka onkin sitten jäänyt päiväkotiin oikein mielellään, jalat heiluen innokkaasti tervehtinyt päiväkotikavereitaan.
Ruoka on myös maittanut ensimmäisten viikkojen jälkeen, kaikki ruoka soseutetaan hänelle erikseen.
Päiväunet Inka nukkui ensin ulkona, mutta kovien pakkasten myötä Inka on nukkunut omassa pinnasängyssään sisällä ihan hyvin (vaunukoppa on laitettu pinnasänkyyn, pientä hämäystä-pipo päähän ja uni maistuu). Päiväkodin väki on kyllä erinomaisesti joustanut ja tehnyt kaiken mahdollisen Inkan parhaaksi.

Kaikki kiitos myös Perusturvan henkilökunnalle, viime viikon EHO-palaveri meni mainiosti. Kerroin Inkan erityistarpeet päiväkodissa, eli esim. että hänellä on erilainen päivärytmi muihin verrattuna, fysioterapeutti tulee hoitamaan Inkaa kerran viikkossa, lisäksi viittomia käytetään päivittäisissä jutuissa. Seisomateline on yhä kotona, mutta sen käyttöä päiväkotiin harkitaan. Inkalle suositeltiin kuntouttavaa pävähoitoa. Tämän jälkeen päiväkoti vielä käsittelee jutun, mutta asiassa ei pitäisi olla epäselvää. Tämän ansiosta myös päiväkotimaksu on ainakin osittain ilmaista, vaikka niin hullulta se kuulostaakin.