sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Mitä uutta!

Neiti on nyt kova näyttämään asioita mitä haluaisi. Jos Inka haluaa lisää ruokaa, hän näyttää sormella ja sanoo ä-ä-ä-....Kaupassa hän voi näyttää melkein mitä tahansa ja pyytää lähes kaikkea. Viittomista syömään-viittoman osaa näyttää jo silloin kun haluaa ruokaa, yleensä hänellä on kova nälkä kun tullaan päiväkodista. Pyydettäessä osaa näyttää ainakin banaani ja pipari-viittoman ja niin kengät osaa myös näyttää pyytämättäkin. Päiväkodista kertoivat myös pottaterveisit, perjantaina oli tullut kaksi kertaa pisut pottaan. Oho, aika hienoa! Toivottavasti tämä ei jäänyt nyt tähän, pitää varmaan ostaa potta myös kotiin ja alkaa harjoitella.

Äiti oli viikonloppumatkalla Riikassa, "äidin ajatukset" päivitetty, mutta muita kuvia ei oikein ole otettukaan tässä viime päivinä, mutta tässä yksi Brion kuva, joulu kun lähestyy ja tässä yksi kaunis lahjaidea.


sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kipeenä

Neidillä on jatkuva nuha. Nyt syksyn tullen on oltu muutaman kerran jo kuumeessakin. Onneksi ei kuitenkaan mitään pahempia infektioita tai korvatulehduksia ole ollut, mutta muutoin nenu tuntuu valuvan koko ajan. Päiväkodissa tietysti bakteerit jyllää ja kiertää, mutta varmasti myös Down-lapset herkemmin sairastuvat, ja onhan nyt ollut jo aika koleata, koskeata ja kylmää. Neidillä on jo talvipuku päiväkodissa, pitää varmaan lisätä vielä vähän vaatetusta, toisinaan neidillä kylmät kädet kun hänet haetaan päiväkodista ja ovat olleet ulkona, tai muutoin täytyy keskustella päiväkodin hoitajien kanssa tilanteesta, miksi neidillä on kylmä.

Kuinka teillä jo pukeudutaan ?
Pitäisi kovat pakkasetkin kestää...



Äidin ajatukset myös päivitetty :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kielletyllä alueella

Tämä olisi neidin lempipuuhaa, mennä portaita ylös ja sitten killua yläportailla tulossa alaspäin ja eikun jälleen ylös karkuun äitiä. Portaat parvelle ovat aika liukkaat ja kapeat ja niihin ei vielä ole saatu hommattua estettä. Kuvat on vähän nopeasti räpsäisty, vaarallisilla vesillä kun vähän ollaan.
Muuten nuo Söpö-sukkahousut mahtuvat yhä jalkaan ja ovat tosi hyvin kestäneet, ei minkäänlaista nukkaa eikä kulumaa, harvoin näin hyviä sukkahousuja on ollut.



Tässä ollaan lähdössä kyläilylle, Benettonin untuvatakki menee jo kolmatta talvea.
Neidille laitettiin oikein saparot, mutta ei nämä kauaa tahdo pysyä päässä. Olisi niin kivaa ja tyttömäistä pitää saparoita tai muita hiusjuttuja.



sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Haloo, haloo....

Haloo, haloo, onko ketään kotona, on yksi Inkan lempipuuhista. Puhelimena voi olla mikä tahansa, kaukosäädin, palikka tai tällä kertaa vaaleanpunainen auto. Heh, ja senkin Inka osaa, että tietysti kännykkä pitää olla kosketusnäyttöinen, esim. tavallisen kännykän näyttöä pitää painella, niinhän kaikki muutkin tekevät....

Tänään oli isosiskon synttärit, oli oikein kauluspaita ja neulemekko päällä, suklaakakku maistui neidille, niin että herkuttelua piti jo rajoittaa.

Ja kiitokset suuresti blogikollegalle Tunnustuksesta "kaunis blogi lapsesta, jolla on yksi kromosomi enemmän", suosittelen myös käymään hänen sivuillaan, äiti, jolla kaksi lasta ja joista toisella Downin syndrooma, blogi kertoo arjesta Down-lapsen kanssa, kuin myös siitä, millaisia tunteita Down-lapsen sairastuminen leukemiaan ja sen jälkeiseen elämään tuo.