sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Utelias

No niin, nyt tätä neitiä ei tahdo mikään pitää poissa keittiön alalaatikoilta. Sieltä löytyy kaikkea kivaa, kuten kattiloita, riisiä, makaronia ja kaiken huippu leipää. Inka on oppinut että nyt voi vähän väliä käydä hakemassa leipää vain laatikkoa avaamalla.
Päiväkodin tädit olivat laittaneet nätin letin Inkalle heidän valokuvauspäivänään.  Nyt innolla odotetaan minkälaiset kuvat tuli.

Ja äiti on aloittanut jouluvalmistelut, ks äidin ajatukset!






sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Uudet kengät

Me oltiin kolmistaan muutaman päivän Tallinnan reissulla ja mukaan matkalta jäi Inkalle talvikengät, Tuttan talvikengät, joita varmaan saa Suomestakin, no nämä olivat kivan hintaiset ja tarpeeksi pienet, kokoa 22, jotta vielä villasukka mahtuu sisään. Saattaa olla että talvea vasten pitää ostaa vielä kunnon toppasaappaat, mutta nämä menevät nyt jonkin aikaa. Inkan tukka on kasvanut kivasti ja siihen laitettiin oikein letti tänään. Huomio pitää vaan kiinnittää sen jälkeen johonkin muuhun, ettei neiti ottaisi sitä saman tien pois. Kaunis tyttö ;)





Myös äiti sai reissulta jotain itselleen, ks äidin ajatukset.




sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kävelynäyte

Hienosti menee jo, sorry että tämä on kovin pimeä, mutta otetaan seuraavalla kerralla vähän valoisampi :) 

Ja näin Isäinpäivänä katso "Äidin ajatuksista" Äidin herkut. Iskä ei ole vielä saanut lahjojaan kun on vielä reissussa :)


keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Erityisperheiden tapaaminen

Me ollaan saatu koottua oikein kiva erityisperheiden ryhmä, joka kokoontuu aina kuukauden ensimmäinen maanantai muutaman tunnin ajaksi. Tällä hetkellä ryhmässä on ainoastaan perheitä, joilla on Down-lapsi, mutta muutkin erityisperheet ovat tervetulleita. Lapset ovat 1-5 vuotiaita, joten kaikilla on vähän samanlaiset kuviot menossa. Tällä viikolla oli jälleen tapaaminen, oli kiva taas nähdä muita lapsia ja miten he kehittyvät.

Inka on muuten hyvin ottanut askelia tässä viime päivinä, joten ehkä sittenkin hän voisi kävellä jo jouluna, saapa nähdä kuinka käy.

Hampaita on jälleen tulossa, ja neiti heräilee öisin kun etuhammas vähän kiusoittelee. Sitten kun tämä hammas on tullut, taitaa niitä olla yhteensä kahdeksan puhjennut.


lauantai 5. marraskuuta 2011

Juhlahetki

Fysioterapeutti sanoi alkuviikosta, että Inka kävelee sitten kun on siihen valmis,
valmiudet Inkalla siis olisi, mutta rohkeus ei oikein riitä.
No eilen olikin sitten juhlahetki, neiti nimittäin otti yhden askeleen, mitä yritin kuvata,
mutta ei ihan onnistunut. Ja tänään neiti otti kolme askelta että huh. Neiti vaatii kyllä aikamoiset taputukset ja hurraahuudot ym.yllytykset että tähän päästään, mutta hyvältä näyttää.

Ja katsokaapa "Äidin ajatuksista" mitä blogeja löysin.




Neiti yltää aika korkealle, että saa olla aika varovainen mitä pöydille jättää.



keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Toivomuksia!

Olen vihdoin päivittänyt Minsku-blogin omaa blogiluetteloani ja myös "Onneksi meitä on monta"-blogiluetteloa. ""Onneksi meitä on monta"-blogilistassa on muita ihania Down-lapsia, joista jokainen voi valita omat ihanuutensa. Omassa blogiluettelossa on ne blogit, joita päivittäin seuraan ja koska aika on aina kortilla, tuo lista ei ole mikään kauhean pitkä. Ottaisin mielelläni blogilistaan vähän vielä lisää kauniita blogeja, mielellään muotiin tai moderniin sisustukseen liittyvää ja muutama hyvä ruokablogikin olisi kiva, joten ehdotuksia otettaisiin nyt vastaan.

Kiitokset muuten kaikille blogilukijoille, vaikka kommenttipuolella välillä vähän hiljaista onkin,
blogissani käy kuitenkin parhaimmillaan jopa sata lukijaa päivässä.

Mielelläni ottaisin vastaan myös ideoita mitä haluatte kuulla minusta, Inkasta, perheestä tai yleensä tässä blogissa tai Minsku-blogissa.

No niin, sana on vapaa....ainakin melkein!

Tässä olisi taas yksi hyvä lahjaidea Stockmannin verkkokaupasta!