lauantai 30. kesäkuuta 2012

Ei pitänyt mitään ostaa

Nämä olivat niin suloisia ja värikkäitä lasten vaaatteita, että nämä oli pakko ostaa, vaikka tarvetta välttämättä ei ollut. No pitäähän sitä hieman hellevaatettakin olla, mutta missä ihmeessä ne helteet ovat. Ja mielestäni nyt ovat trendeinä tosi kauniit värit ja tuo oranssi kyllä piristää.







Kaappeja siivotessa löytyi aivan ihana kirja, minkä Inka sai 1-vuotislahjaksi kummitädiltään. Todella upea kirja, jokaiselta sivulta löytyy luukkuja tai muita kolmiulotteisia paperiveistoksia, suosittelen lahjaksi, jos tätä teosta vielä jossain on . Inka kyllä ei tätä ihan vielä käsiinsä saa.








perjantai 29. kesäkuuta 2012

Rauhallista

Kun yksi perheenjäsenistä on poissa, sen kyllä huomaa, meillä on niin rauhallista kun keskimmäinen on rippileirillä. Inkan nukkumaanmenon jälkeen on jopa aikaa hieman hoitaa omia asioita, yleensä kun pienimmäinen menee nukkumaan, vaatii taas nämä murrosikäiset omaa huomiotansa.... sellaista se elämä on :)
Minsku blogissa muutama kuva keskimmäisen huoneesta!


keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hiljaiseloa

Blogia ei ole unohdettu, vaikka hieman harvakseltaan tulee päivityksiä. Tulevat rippijuhlat teettävät vähän töitä, on ikkunanpesua, vaatteiden hankintaa ja kaikenlaisia asioita järjestettävänä. Ja kai kesällä täytyy vähän meidän kaikkien nauttia ulkoilmasta eikä olla koneen äärellä.

Kuulumisia:
Lääkäriltä saatiin tosiaan ilmaisille vaipoille myönnytys, nyt odotellaan vaan sitten soittoa apuvälineohjaamosta. Fysioterapeutti on ensi viikolla, silloin etenee jalan oikean asennon seuranta.

Ja sitten vielä vähän neidin tempperamentista. Inka oli päiväkodissa repinyt kavereidensa lakkeja ja muutoinkin alkanut komentelemaan, niin tämän jälkeen neiti oli sitten yhden hoitajan kanssa aivan eri paikassa pihalla leikkimässä kuin muut lapset. Tämän päivän jälkeen hoitajat jo vähän puristelivat päätään, että miten pärjäävät tämän kanssa, hmmm. kyllä sitä avustajaa ehkä kohta tarvitaan....

Nyt ei ole mitään kuvia, mutta jos viikonloppuna ehtisi vähän kuvailemaan.

lauantai 16. kesäkuuta 2012

3 v neuvolassa

Strategiset mitat on jälleen otettu. Paino oli 12,7 kg ja pituus 88 cm, vuodessa on painoa tullut 1,7 kg ja pituutta 8 cm, selkeästi pituutta enemmän kuin painoa, vauvan pyöreys on vähän lähtenyt ja neiti on  tullut isomman tytön oloiseksi. Ensi viikolla on lääkäri, häneltä meidän pitäisi saada paperi ilmaisia vaippoja varten, nyt kun 3 v rajapyykki on ohitettu. Lisäksi Inkan toisen jalan asento on vähän vino, joten siihen tarvitaan varmaan fysioterapeutille lähete, ja sitten yritän saada jonkinlaisen paperin, että Inka pikku hiljaa tarvitsisi avustajaa päiväkodissa, vielä erillistä avustajaa hänellä ei ole, mutta Inka käsittääkseni on yhä kahden paikalla. Ja vielä tarvittaisiin kúntoutussuunnitelma vammaistukihakemusta varten, no sen pyydän varmaan syksymmällä toiselta lääkäriltä, hän on erikoistunut nimenomaan vammaisten lasten kuntoutussuunnitelmiin.

Muutoin Inka on viime aikoina ollut jälleen erittäin hyvällä päällä, tässä oli menossa muutama viikko sitten vähän raskaampia viikkoja, silloin tuntui että meillä oli vain yhtä huutoa ja mullittelua, mutta nyt menee taas paremmin, joten mahtavaa.
 Inka tykkää kovasti lukea kirjoja, tässä kohtaa hän on ajatellut lukea ilmeisesti meidän kaikki vanhat Aku Ankat :) Ja piiloleikki on kiva. Ja täytyhän sitä nyt vähän kuvata kaunista Marimekon mekkoa :)










maanantai 11. kesäkuuta 2012

Angry birds ja lahjat

No nyt meilläkin on Angry birds. Varsinaiset 3-vuotisjuhlat pidettiin viikonloppuna kauniissa auringon paisteessa. Inkan vaatevarasto kasvoi  ihanilla vaatteilla, suuri Kiitos jälleen sukulaisille ja ystäville. Jotenkin tuntui että vaatteita on jo ihan riittävästi, mutta eihän nyt ilman näitä voi pärjätä :) Synttärit olivat yhtä hulinaa, joten yhtään hyvää kuvaa itse päivänsankarista ei nyt oikein tullut, mutta tässä nyt nämä kuvat ainakin, niin jää kivasti muistojen arkistoon ja samalla vaikka lahjavinkkejä lukijoille.

















keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

 3 v

Tänään pidettiin pikajuhlat pienen prinsessakakun kera Inkan 3 vuotispäivän kunniaksi ja viikonloppuna sitten juhlitaan kunnolla. Näytti kelpaavan neidille tuo kakku :D











sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Vielä Nizzasta!

Laitetaan toivomuksesta vielä hieman lisää Nizzan kuvia.
 Ensi viikolla Inka täyttää 3 v ja ensi viikollle sain varattua myös neuvolan, joten saadaan  tietoa neidin pituus- ja painotilanteesta. Samalla viikolla meillä on myös hammaslääkäri, heh, mitenköhän neidin hampaat saadaan tarkistettua :). Ja nyt kun tuo 3 v. ikäraja täyttyy, on myös mahdollista saada vaipat ilmaiseksi, joten sitä asiaa pitää selvittää ja tiedossa olisi myös vammaistukihakemuksen täyttöä, ja nyt kun Perusturvan työjaot meni uusiksi, pitänee nyt selvittää, miten saadaan lääkärilausunnot tukihakemusta varten ja kaikkea sellaista, että ei tässä aika käy pitkäksi.


Rannalla oli hieman tuulista, aika kului mukavasti kiviä keräämällä Pringles-kippaan :)


Nizzassa oli paljon haukkuja ja puluja, niitä seuraamalla saatiin aina pitkästyessä jälleen mielenkiinto heräämään.


Vuoren rinteellä oli upea leikkipaikka.


Keskustassa oli rauhallista aamulla klo 9 aikaan.



Näyteikkunaherkkuja




Chanel kevätuutuudet




Tämä kesäkassi oli muistaakseni hinnaltaan n. 2800 euroa, huh !

Mukavaan ensi viikkoa myös teille !