maanantai 30. heinäkuuta 2012

Viittomia

Tässä videopätkässä Inka lukee kirjaa ja viittoo. Neiti höpöttelee  nykyään tosi paljon ja muutama uusi sanakin on tullut (poppa ja vettä (että)).  Nyt täytyisi ottaa syksyn projektiksi viittomien opettelu, tosin tätähän olen jo monta kertaa sanonut, mutta nyt olisi kyllä korkea aika, Inka näyttää nyt oppivan helposti viittomia, kaikki viittomat ovat vähän sinne päin, mutta kyllä niistä jotain selvää saa.
Video on otettu päiväkodin jälkeen ja vähän resusen näköinen on kaveri, mutta kuvasin, kun hyvä tilaisuus tuli.




Linnanmäellä Inka oli innoissaan ihmisistä, hälinästä, laitteista. Tosin Inka ei saanut ipanaranneketta, mutta yhteen laitteeseen Inka pääsi ja hauskaa oli :)

Ja tuhannet kiitokset kaikille kommenteista, olen välillä vähän laiska tai sanoisinko mieluummin kiireinen, etten ehdi vastaamaan ja välillä netissä en käy useaan päivään siis kotona.  Oikein kiva kun jätätte kommentit, ne piristävät aina ja niiden avulla jaksaa taas tehdä uusia juttuja.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesä ja tramppis

Mitään hellekesää tästä ei näköjään tullut. Meidän kesälomaan ei ole kuulunut mitään kummempaa,
lähinnä kierrelty kauniit kaupungit, käyty kahvilla ja syömässä Vanhassa Raumassa, Turun jokirannassa ja Naantalissa. Loppuviikosta olisi vielä tiedossa Linnanmäki-reissu. Katsotaan, jos Inkakin menisi muutamaan laitteeseen. 

Trampoliini on Inkan suosikki :)



Ja Minsku blogissa hyvä grillausvinkki !


keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lomailua

Lomalla voisi tehdä vaikka kuperkeikkoja, aika hyvin menee jo, tosin sohva ei ehkä olisi kaikkein turvallisin paikka :). Lomalla ollaan harjoiteltu myös olemaan ilman vaippoja, tosin ainakin vielä huonoin tuloksin, mutta katsotaan nyt miten homma etenee. Potalla käydään kyllä tiuhaan tahtiin, mutta asioita sinne ei olla tehty. Muutama kuukausi sitten Inka kävi hyvin potalla parisen viikkoa,
mutta sitten yhtäkkiä ei suostunut enää lainkaan tähän puuhaan, itsepäinen kaveri....;)















sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Rippijuhlat

Ennen rippijuhlia meillä oli kaaos.....




Rippijuhlissa Inka oli sitä mieltä, että sukkahousuja ei tarvita, ja riisui ne samantien pois :)


Päiväunien jälkeen oli veto pois, kuvassa minä, juhlasankarimme ja Inka


ja muutama kuva myös Minsku blogin puolella