torstai 29. marraskuuta 2012

Inka
 
Oli niin kiva kommentti edelliseen postaukseen, joten laitan vastauksen tähän. Tosi kiva, kun kommentoitte, niin jaksan taas päivitellä blogia. Inka on nyt kohta tasan 3 ja puoli vuotta, lisäksi meillä on kohta 15 v ja 17 v tytöt, kaikki omanlaisia persoonia, lahjakkaita tyttöjä mm. musiikin ja taiteen suhteen. Itse olen tällä hetkellä huh huh jopa 42 v. Lisää lapsia siis ei tehdä enää :).
 
Minua nauratti tuo anonyymin kommentti down-lapsesta, joka aina tuli halailemaan. Meidän Inkasta on myös tullut kova tyttö halailemaan. Päiväkotiin kun hänet viedään, hän myös halailee yhden päiväkotilaisen isää joka aamu, siis monet halit on aamulähdöissä. Ja aina kun joku tulee meille, innokkaasti hän katsoo kuka tulee ja sanoo Moiiii!
 
 
 

lauantai 24. marraskuuta 2012

Varsinainen pikkuneiti
 
Neidille piti ostaa uusi talvitakki ja mieluista takkia ei oikein tahtonut löytyä. No paikallinen lastenvaateliike sentään pelasti tilanteen, heiltä löytyi kauniita italialaisia vaatteita Brums merkiltä. Otin takin sieltä kotisovitukseen ja ajattelin, että tämä takki on ehkä meidän neidille hieman liian "hieno", mutta kun Inka sovitti sitä päällensä, se oli kuin hänelle tehty. Aivan ihana, hurmaavasta pikkuneidistä ei kyllä tahtonut saanut kuvaa, tässä muutama vauhdikas kuva.
 
Jouluisin odotuksin, Minskussa myös jotain pientä!
 
 
 
 
 
 
 
 

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viittomia
 
Neiti osaa aika hyvin nyt käyttää viittomia, yhdistelee sanoja (viittomia) ja kun innokkaalla päällä on, niin esittelee kaikki osaamansa viittomat.
 
ainakin nämä kuuluu viittomavarastoon
tyttö
poika
pupu
lehmä
koira
kissa
lintu
ankka
possu
perhonen
hiiri
tähti
leipä
juusto
maito
banaani
loppu
auto
päiväkoti
rattaat
laulaa
hyppiä
syödä
juosta
 
 
ja yhdistelee esim. lintu laulaa
pupu hyppii
 
onhan näitä siis jo aika paljon ja nyt pitäisi opetella vaikka vähän myös adjektiiveja.
 
Ei kuvia tällä kertaa,mutta katso Minsku päivitys

lauantai 3. marraskuuta 2012

Lomalla Espanjassa
 
Syysloma tuli vietettyä Espanjassa. Hieno reissu, jälleen tuli mukavia muistoja, kauniita kuvia
ja vaan lomaa. Lomasää ei ihan suosinut meitä, oli pilvistä ja muutama päivä sadettakin, joten ensi kerrralla pitää valita varmasti vähän varmempi lomakuukausi. Kävimme Malagassa, Marbellassa, Fuengirolasssa ja Mijaksessa. Tässä muutamia lomakuvia. Inka meni reissussa hyvin, istui rattaissa mielellään ja seurasi menoa. Myös lentomatkat meni hyvin, paitsi Inka ei ollut hetkeäkään paikallaan, ja hieman kommelluksiakan sattui, Inka kaatoi penkkien välistä takanaolevan punaviinit syliin, joten voitte kuvitella kuinka lennokasta tuo lentomatka oli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ks myös Minsku päivitys !