sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Terveiset Nizzasta!

Lomaviikko tämän pikku tärrän kanssa meni oikein hyvin. Neiti oli aina valmis kiipeämään rattaisiin ja sitten taas menoksi. Inka suorastaan nautti kun käveltiin ulkosalla ja sai olla varpaat paljaana. Rannalla Inka laittoi kiviä kippaan, kaatoi ne ja taas uudestaan ja välillä nukkui päikkärit rattaissa. Ja ravintolareissut menivät myös mukavasti, yleensä kun istuttiin ulkosalla, viikon ruokalistaan kuului ranskalaiset, nutella- tai sokerilätyt kuten myös jäätelö, noh nyt syödään taas vähän terveellisemmin.
Kaikki meni oikeastaan paremmin kuin odotin, muutamaa lentomatkan kiukkukohtausta lukuunottamatta :)Muutama ostot Inkalle ajatellen samalla kesän rippijuhlia!Katso myös äidin pikku tuliaiset!


4 kommenttia:

  1. Oi miten ihana mekko ja miten ihana sininen meri. Inka on oivaltanut homman oikein, kun ruoka on hyvää ja palvelu pelaa, on mielikin hyvä. Hienoja kuvia!!

    VastaaPoista
  2. Yes, ja tuo meri tosiaan oli noin upean sininen ja nuo rantakivet olivat valkoisia kuin hohkakivet, oli kaikki sitten valkoisena kun tuolta rannalta lähti :) Kiva paikka, suosittelen !

    t. Minsku

    VastaaPoista