keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Viikko vierähti

Viikko meni ja istuminen sujuu paremmin. Nyt voi jo puuhastella kaikenlaista istuessa. On niin mahtavaa, kun kehitystä tapahtuu oikeastaan ilman sen kummempia ponnistuksia. Leikkauksen jälkeen Inka ei ole edes käynyt fysioterapiassa, ensimmäinen jumppa alkaa jälleen perjantaina.

Päiväkotiasioita on tässä puuhasteltu jo pidemmän aikaa ja huomenna meille onkin oikein kotiin tulossa päiväkodin johtaja, erityisopettaja ja vielä joku, jota en nyt muista....Koska erityislapsesta on nyt kysymys ja päiväkodin ryhmät on täynnä ja Inka on kuitenkin vielä kehityksestä jäljessä normaaliin verrattuna, ovat he päiväkodissa sitä mieltä, että jos meille saataisiin kotiin hoitaja, no käyhän se äidille, mutta katsotaan onnistuuko se ja kuinka kauaksi aikaa. No eivät he ole vielä itsekään päättäneet, mitä haluavat, mutta huomenna olisi "kotitarkastus"+ Inkaan tutustuminen. Marraskuun alusta toivomme saavamme hoitopaikan edes jostain. Tämä on nyt mennyt hieman vaikeaksi, mutta eiköhän tämäkin tästä.

Nuo ihanat retro-pallohousut löytyi Lindexistä.
Juu ja sitten vähän kaikki vaatteet on jäänyt pieneksi, joten tein tilauksen Ellokselta ja sieltä löytyi yllättävän kivoja neulevaatteita tytöille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti