lauantai 18. kesäkuuta 2011

2 v neuvolassa ja muuta uutta kivaa


Strategiset mitat tällä hetkellä ovat, paino n. 11 kg ja pituus 80 cm ja äiti kun luuli, että neiti painaa ainakin 15 kg, tuntuu ainakin käsissä ja peppua pestäessä. Neuvolatädin kommentteja "kasvu entiseen tapaan, nukkuu ja syö hyvin, piirtelee (äiti tästä ylpeä) ja suloinen tyttö (ja tästäkin voi olla ylpeä).
Uudet D-vitamiinisuositukset saatiin ja täytyy sanoa, että näissä äitee on tosi huono, mites teillä muilla?

Hih ja kauniit kesävarpaat voi lakata vaikka neidin nukkuessa.

Ja tämä hieman myöhässä saapunut lahjapaketti on myös Inkan mieleen. Palikat on kivan kokoisia, vähän isompia kuin muut palikat. Palikoissa on magneetit, mitkä helpottavat kokoamista, ja neiti muuten rakentaa kolmen palikan tornin ihan kivasti ja välillä jopa korjaa jos yksi palikka menee vähän vinoon, mutta jos on neljä palikkaa, se onkin jo vaikeampi juttu, sitten tehdään kahden ja toinen kahden palikan torni....Erityislasten "portaat ohjelmassa" on tää testi, osaako tehdä kolmen vai neljän palikan tornin ja kertoo millä tasolla lapsi sitten on. Portaat ohjelmasta laitan tietoa myöhemmin.


Tämä on päiväkodissa tehty mato. 


2 kommenttia:

  1. Hei, minua kiinnostaa tuo portaat testi. Itselläni on autistinen lapsi ja toisella neurologisiata ongelmista johtuen kehitysviivettä.En ole ohjelmasta kuullut tai sitten se vaan on mennyt minulta totaalisesti ohi :)

    VastaaPoista
  2. ja d-vitamiinista, en tahdo oikein muistaa, nyt kaikilla lapislla käytössä Elivon omenanmakuiset pureskeltavat 10 mikr.g tabletit. Uppoaa 1v:lle myös :)

    VastaaPoista