maanantai 12. syyskuuta 2011

Ei aina hyvä päivä

Vaikka pikkuneiti on yleensä aina hyvällä päällä, löytyy myös päiviä kun tuntuu siltä että mikään ei oikeastaan ole hyvin. Myös tämä aurinkoinen neiti osaa kiukutella, rimpuilla ja lyödä hanttiin.
Yleensä pukemisesta, kenkien laittamisesta tai vaippojen vaihtamisesta neiti ei pidä. Ja kun tempperamenttia ja omaa halua löytyy, pukeminen käy meille molemmille jumpasta....
Onneksi ruokahalu neidillä on hyvä ja sen kanssa ei tarvitse paljon temppuilla, mutta jos on sellaista ruokaa, mitä neiti ei halua syödä, sitä on sitten ihan turha edes yrittää. Nukkumaan neiti menee nätisti, kiitos siitä. Ja jos vähän voisi vielä purnata, niin kaupungilla on kiva, kun neiti päättää mennä seisomaan rattaissa, viime viikolla juuri tyttö tipahti rattaista, kun äidin silmä vähän vältti. Arki ei aina ihan ole luxusta.Ja katsokaa mitä äiti tekee tällä viikolla, "äidin ajatuksia" linkistä.


2 kommenttia:

  1. Voi kääk, kaikilla on tainnut olla tällä viikolla näitä päiviä.. jospa tuo harmaus ja jatkuva sade vaikuttaa pieniinkin ihmisiin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Nola, mä luulen kans niin, että on vähän syysmasennusta liikkeellä. Ja näistä pikkuisista kun ei aina tiedä, mistä hammas puristaa, siis hampaat vai joku muu juttu :)

    t. Minsku

    VastaaPoista