keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Erityisperheiden tapaaminen

Me ollaan saatu koottua oikein kiva erityisperheiden ryhmä, joka kokoontuu aina kuukauden ensimmäinen maanantai muutaman tunnin ajaksi. Tällä hetkellä ryhmässä on ainoastaan perheitä, joilla on Down-lapsi, mutta muutkin erityisperheet ovat tervetulleita. Lapset ovat 1-5 vuotiaita, joten kaikilla on vähän samanlaiset kuviot menossa. Tällä viikolla oli jälleen tapaaminen, oli kiva taas nähdä muita lapsia ja miten he kehittyvät.

Inka on muuten hyvin ottanut askelia tässä viime päivinä, joten ehkä sittenkin hän voisi kävellä jo jouluna, saapa nähdä kuinka käy.

Hampaita on jälleen tulossa, ja neiti heräilee öisin kun etuhammas vähän kiusoittelee. Sitten kun tämä hammas on tullut, taitaa niitä olla yhteensä kahdeksan puhjennut.


7 kommenttia:

 1. Kaunis tyttö! Ihanalta näyttää tuo teidän keittiö taustalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitti, mä voin laittaa joku kerta kuvia keittiöstä :)

  t. Minsku

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon uudesta erityisperheiden ryhmästä! Tännepäin missä minä asun on tulossa erityisaikuisten ryhmä, josta kerron lisää osoitteessa http://www.esirukouksia.blogspot.com ja se on tarkoitettu aikuisille joilla on erityisvaikeus.

  VastaaPoista
 4. Hienoa Inka ja kotijoukot. Vertaistuki on erittäin tärkeää, kun voi puhua samoista asioista ja aina ei tarvitse edes sanoja. Myös Inkalle varmasti tärkeää saada tutustua muihin down-lapsiin.

  VastaaPoista
 5. Luulen, että tästä ryhmästä meille on iloa pitkään, kun kaikki lapset ovat niin samanikäisiä. Inka leikkii vielä kaimojensa kanssa lähinnä yksinleikkejä, mutta kohta varmaan otetaan muitakin mukaan. Mukaan menee iloisesti, eikä vierasta yhtään, toisin kuin esim. kotona tai kylässä.

  Pitääpä tutustua blogiisi corgipupunen!

  t. Minsku

  VastaaPoista
 6. todella suloinen tyttö :)

  VastaaPoista