lauantai 21. tammikuuta 2012

Oma tapa syödä

Meillä oli tänään keittopäivä Pihkalan tyyliin. Nappasin kivan ja helpon ohjeen Pihkalan blogista. Pastakeitto maistui myös Inkalle, oikein hyvä resepti, suosittelen. Ruokailutyyli neidillä on vähän vaihtelevaa, välillä syödään käsin ja välillä lusikalla, pääasia kuitenkin että syö omatoimisesti aika hyvin.Ja sitten meillä meni lähes kaikki ulkovaatteet uusiksi. Neiti on kyllä kasvanut hirmuisesti. Alkutalvesta ostin Inkalle 86 cm talvipuvun H&M:stä ja se oli hieman kapea malli. Nyt kuitenkin tuli päiväkodista palautetta, että puku on liian ahdistava, että villavaatteet ei mahdu puvun sisään ja että sen kanssa on hankala kulkea (Inka on alkanut myös ulkona nyt kävelemään), lisäksi kengät olivat liian pienet ja pipo piti vaihtaa lämpimämmäksi. Huh, huh, onneksi oli alennusmyynnit ja ajattelin että nyt ostetaan sitten kunnon vermeet. Inka sai Reimatecin väljän ja lämpöisen 92 cm puvun, Reimatecin hanskat, villaisen Kivat-pipon ja Coretex kengät. Kaikki tuntuu kyllä tosi hyviltä ja päätinkin, että seuraavaksi kun näitä hommataan, en säästele... toivottavasti nämä kuitenkin mahtuu vielä ensi talvenakin, tai sitten ei :)


Mitenkäs teillä muilla on käynyt vaatetusten kanssa ?

Ja katso "äidin ajatukset" mitä uutta!

6 kommenttia:

 1. Ihania syöntikuvia!

  Meillä meni kanssa kaikki uusiksi yhtäkkisen kasvuspurtin kanssa. Ennen (liian) laiha tyttö alkoi syömään terveemmin ja on nyt ihanan sopiva, toki se meinasi että kaikki villapuvut, ulkopuvut, kengät jne. meni uusiksi. Äidistä se oli kyllä salaa ihanaa kun sai ostella ;D

  VastaaPoista
 2. Uusia vaatteita on tosiaan kiva ostaa ja varsinkin lapsille :) neiti on pysynyt hy in lampimana uusissa kuteissa ,tosi hyvat on !

  VastaaPoista
 3. Blogeista on paljon apua ja iloa arkeen!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on Inka ja hänelle ostettiin alesta sama Reimatec, joskin pinkkinä. :) Syksyllä ostetut talvivaatteet mahtuvat vielä, joten tuo meni suoraan pukupussiin odottamaan ensi talvea. Kengätkin ostettiin jo valmiiksi toki sillä varauksella, että rahat menivät hukkaan, jos eivät ensi talvena mahdukaan.

  Ja tuota kanakeittoakin on syöty paljon! Resepti tuli meille jo joskus 10 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 5. Kiva, hauska kuulla "kaiman äiti". Pinkkiä ei tainnut olla enää kaupassa, kun en muista sellaista, uskoisin että silmäni olisivat helposti iskeneet siihen ;) Täytyypä taas tehdä kanakeittoa, kun meinasin jo unohtaa sen.

  t. Minsku

  VastaaPoista