maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mahdoton tapaus

Tämä neiti kyllä pitää vanhemmat ja sisarukset liikkeellä. Välillä tuntuu että Inka ei muuta teekään, kuin sitä mikä on kiellettyä. Tässä kohtaa kyllä huomaa,  että Down-lapsi on menossa koko ajan pää kolmantena milloin mihinkin. Tällaista hulinamenoa ei meidän muiden lasten kohdalla ole kyllä ollut, varsinkaan kun ovat olleet  vielätyttöjä, saattaa olla että pojat ovat myös kovia menemään, mutta niistä minulla ei ole kokemusta....
Tässä Inka on jälleen meidän jääkaapilla, jääkaappi on toisinaan lukittu nippusiteellä, heh, mutta se katkeaa aina silloin tällöin, kun vahingossa riuhtaisee kaapin auki. Jos teillä on parempia vinkkejä, niin kertokaa vaan :)

Minsku-blogissa puutarhameininkiä!

3 kommenttia:

 1. Jääkaapin voi lukita myöskin munalukolla joita on myytävänä esim täällä Joensuussa Tavaratorilla ja yleensäkin rautakaupoissa. Kannattaa harkita sitä, se on vahva lukko jota ei lapsi saa auki.

  VastaaPoista
 2. Hei, aikoinaan yli 25 vuotta sitten omien poikieni pieniä ollessa kävin Tukholman reissuilla Ikeassa ja hankin sieltä monenmoisia turva-tuotteita.
  Enää ei tartte mennä merta edemmäs kalaan, vaan poikkeat lähimpään koti-Ikeaan ja hankit vaikkapa
  tollasen monitoimilukon http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80108935/. Tutustu sarjan vaihtoehtoihin, saattaapi helpottaa arjen vahtimisurakkaa.
  Merj

  VastaaPoista
 3. Hyvä, kiitti vinkeistä, eipä ole tullut mieleenikään, että tähän löytyisi tällainen ratkaisu.
  Täytyypä tutustua muihin turvatuotteisiin, kuten esim. uunin luukku, siihen pitää myös keksiä joku lukko.

  Kaunista kevättä teille!

  t. Minsku

  VastaaPoista