sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hammaspesu ja pottailut

Hampaita on neidillä jo ihan kiva rivi, ylhäällä kahdeksan ja alhaalla kuusi, kulmahammas tekee tuloaan, joten varmasti kohta alhaallakin on niitä kahdeksan. Joten ei ihme, jos tämä tyttö välillä on vähän pahalla päällä, aina kun ei huomaa edes suuhun kurkata. Hammaspesut meillä ei oikein suju, Inka siis itse pesee/pureskelee hammasharjaa, mutta äiti ei saa tässä asiassa auttaa, joten vähän huono omatunto painaa mieltä, ettei ne hammaspeikot nyt vaan tulisi. Ja meillä kyllä syödään herkkuja, keksiä tai suklaata silloin tällöin.
Downiaisten keskustelupalstalla meillä olikin juttua hyvistä vinkeistä tähän pulmaan, mutta jos teillä on jotain hyviä vinkkejä hammaspesuihin, niin vinkatkaa.

Samoin pottailut sujui parisen viikkoa mallikkaasti, mutta tämä neiti ei halua siinä sitten enää istua lainkaan. Päiväkodissa sanoivat, että tällainen pieni uhmakkuus oman halun vieminen läpi menisi ohi. No katsotaan kuinka käy. Muutoin Inka kyllä osaa jo pidätellä aika hyvin, vaippa voi välillä olla koko illan ihan kuiva.

 Nyt ei ole mitään kuvia, mutta Minsku-blogissa on :) 

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Kävin taas lukemassa useamman postauksen. Kuulostaapa teidän neiti energiseltä tapaukselta :) Nuo hammaspesut ja pottailut on meilläkin ne jutut jotka aiheuttavat eniten vastaväitteitä!
    Ihanaa kevättä teille :)

    VastaaPoista