maanantai 30. heinäkuuta 2012

Viittomia

Tässä videopätkässä Inka lukee kirjaa ja viittoo. Neiti höpöttelee  nykyään tosi paljon ja muutama uusi sanakin on tullut (poppa ja vettä (että)).  Nyt täytyisi ottaa syksyn projektiksi viittomien opettelu, tosin tätähän olen jo monta kertaa sanonut, mutta nyt olisi kyllä korkea aika, Inka näyttää nyt oppivan helposti viittomia, kaikki viittomat ovat vähän sinne päin, mutta kyllä niistä jotain selvää saa.
Video on otettu päiväkodin jälkeen ja vähän resusen näköinen on kaveri, mutta kuvasin, kun hyvä tilaisuus tuli.
Linnanmäellä Inka oli innoissaan ihmisistä, hälinästä, laitteista. Tosin Inka ei saanut ipanaranneketta, mutta yhteen laitteeseen Inka pääsi ja hauskaa oli :)

Ja tuhannet kiitokset kaikille kommenteista, olen välillä vähän laiska tai sanoisinko mieluummin kiireinen, etten ehdi vastaamaan ja välillä netissä en käy useaan päivään siis kotona.  Oikein kiva kun jätätte kommentit, ne piristävät aina ja niiden avulla jaksaa taas tehdä uusia juttuja.

7 kommenttia:

 1. Ihana ja hellyttävä video! Hyvää syksyn odotusta teille koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. :) niin ihana!! Inka on päivän piristys tänne kauas myös videon kautta :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti meni viittomat ja muutenkin tuntui kirjassa olevan aivan selvät kuviot Inkalle. Vaippakin vaati oman huomion, mutta siitäkin selvittiin... Hieno clippi, hymykasvot siitä seurasi. Kiitos Inka! Olet mahtityttö!

  VastaaPoista
 4. Oli katottava video vielä toisenkin kerran, kova tarinankertominen inkalla päällä :)
  inka selvästi tykkäsi kun luin sille silloin viime kerralla kirjaa ja näytin kuvia!
  tsemppiä uusien viittomien harjoitteluun!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :) kirjat tosiaan tällä hetkellä aika bestiksiä, sekin varmaan kertoo siitä että olisi hyvä aika opetella lisää sanoja/viittomia. T Minsku

  VastaaPoista
 6. Kirjat on parasta ihan kaikille! Lapselle kirjat ovat hieno tapa rauhoittuakin, ja ehkä siis hieman muillekin :)

  VastaaPoista