sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Leikki
 
Kaikenlaiseen tekemiseen on nyt tullut leikki mukaan. Leikki on nyt pitkäkestoisempaa, mielikuvitusta on paljon enemmän ja muutoinkin leikki vie enemmän aikaa kaikesta muusta tohinasta. Joka päivä on ruokaleikit, tehdään kovasti ruokaa ja annetaan sitä muille. Eläimet kiinnostavat ja mielikuvituseläimet kipittelevät pitkin käsiä. Ja ensimmäistä kertaa neiti myös leikkii itse olevansa haukku. Kova touhu siis koko ajan. Ja sitten on opeteltu papereista viittomia ja se on Inkan mielestä mielenkiinnoista, luetaan papereita ja kädet käy. Kaikki viittomat tuntuu menevän vähän sekaisin, mutta eikai se mitään, käydään näitä kuitenkin läpi useita kertoja, niin eiköhän se siitä.
Tästä pikku haukusta on tullut kaikista rakkain. Sitä retuutetaan pitkin kämppää ja yleensä se on unileluna. Pienenä Inka pelkäsi tätä haukkua. :)


 
 
Minskussa muuta kiva kuva!
 

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olen toisen vuoden lastentarhanopettajaopiskelija Helsingin yliopistolta. Käyn kurssia varhaisvuosien erityiskasvatus, jossa perehdymme lasten erityisen tuen tarpeisiin, niiden ilmenemiseen ja tukemiseen. Saimme pienryhmäni kanssa tehtäväksi tehdä Down-syndroomasta pienen esitelmän muulle ryhmälle. Minun osuuteni ryhmätyöstä käsittelee vanhempien ajatuksia ja kokemuksia Down-lapsistaan.
  Olisiko sinulla aikaa ja/tai halua vastailla muutamaan kysymykseen Down-lapsen äidin arjesta ja omista kokemuksistasi Down-lapsesta? Ryhmätyö esitellään muulle ryhmälle (noin 20 henkeä). Nimiä ei luonnollisesti esityksessä mainita. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen jaana.p.tuominen@helsinki.fi niin jutellaan lisää. Yritin etsiä sivuiltasi sähköpostiosoitettasi, mutten löytänyt. Oli ehkä piilossa? :)
  Yst. Terveisin Jaana Tuominen

  VastaaPoista