torstai 29. marraskuuta 2012

Inka
 
Oli niin kiva kommentti edelliseen postaukseen, joten laitan vastauksen tähän. Tosi kiva, kun kommentoitte, niin jaksan taas päivitellä blogia. Inka on nyt kohta tasan 3 ja puoli vuotta, lisäksi meillä on kohta 15 v ja 17 v tytöt, kaikki omanlaisia persoonia, lahjakkaita tyttöjä mm. musiikin ja taiteen suhteen. Itse olen tällä hetkellä huh huh jopa 42 v. Lisää lapsia siis ei tehdä enää :).
 
Minua nauratti tuo anonyymin kommentti down-lapsesta, joka aina tuli halailemaan. Meidän Inkasta on myös tullut kova tyttö halailemaan. Päiväkotiin kun hänet viedään, hän myös halailee yhden päiväkotilaisen isää joka aamu, siis monet halit on aamulähdöissä. Ja aina kun joku tulee meille, innokkaasti hän katsoo kuka tulee ja sanoo Moiiii!
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Olipa kiva kun vastasit ! :) miten teillä nuo vanhemmat lapset ovat suhtautuneet Inkaan ?

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja blogi sinulla! Olisi kiva, jos tekisit myös kummastakin lapsesta oman postauksen tänne ja siitä miten he ovat suhtautuneet Inkaan. Hyvää joulun odotusta teille kaikille! :-)

  VastaaPoista
 3. Inka varmaan jakaa hyvää ympärilleen halailemalla aamutuimaan "siinä sivussa". Voisiko päivä paremmin alkaa kuin tällaisen tytön huomiolla!

  VastaaPoista
 4. Hei !
  Minäkin olisin kiitollinen jos kertoisit miten vanhemmat tytöt suhtautuvat Inkaan ja miten olette niille kertoneet Inkan erityisyydestä. Ajankohtainen aihe , meillä kun on meilkein 10 v vanhin tyttö ja 9 kk down poika . Emme vielä kertoneet vanhimmalle pojan syndroomasta ja hän ei sitä vielä huomaa .
  Jostain syystä esikoiselle kertominen pelottaa ja itkettää minua eniten (((

  VastaaPoista
 5. Kaikille kiitoksia kivoista kysymyksistä, näihin varmaan vastauksia itsenäisyyspyhien aikana :)

  t. Minsku

  VastaaPoista
 6. Voi aika menee niin nopeaan ja Inkastakin tullut jo iso tyttö!

  VastaaPoista
 7. Hymyssä suin selailen blogiasi. Niin söpön ja reippaan oloinen pieni tyttö, aivan ihana ja valloittava!

  VastaaPoista