tiistai 17. elokuuta 2010

Uusia juttuja!

Tämä on uusi juttumme, jota pitäisi harjoitella. Aamuisella jumppatuokiolla fysioterapiassa tämä näytti aika helpolta, mutta kotona tehtynä se onkin vähän vaikeampaa. Neitiä saa pitää kiinni aika kovasti, jotta pysyy tuossa asennossa. Pitää enskerralla varmaan laittaa vaikka jumppamatto alle, ettei lattia ole niin liukas. Tottapuhuen ainakin meidän perheessä nämä jumppatuokiot tahtovat jäädä aika vähäiselle,
koska muutoinkin on kaikkea puuhaa töiden jälkeen, ja pitäähän muistaa muidenkin lasten tarpeet.

Aamuisin seisomatelineessä puolisen tuntia ja illalla toinen puolikas, jos vaan aikataulut sallivat.

Miten usein teillä jaksetaan jumpata?

5 kommenttia:

 1. Heippa, haluatko kertoa mite teillä arki rullaa neidin kanssa? Ja alkoiko tarha hyvin? Vai onko Inka tarhassa?

  Meillä silloi kun Herra A oli vielä kanssamme, meillä kävi fysioterapeutti kaksi kertaa viikossa ja aina iltaisin kun oli pesut tehty ja laitoin vaippaa, jumppailin samalla vähän ja hieroin. Teillä silti ei taida Inka tarvita hieroa?

  Ihanat kuvat Ikasta!

  VastaaPoista
 2. Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja teillä näyttäisi asuvan ihana päivänsäde :)

  Ylempien kuvien asento näyttää niin tutulta, meilläkin on tuossa asennossa touhuttu aika paljon. Itse olen ollut kotona pojan kanssa ja ollaan tehty arjen lomassa harjoitteita sen verran mikä on tuntunut hyvältä, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Välillä se "olenko-kuitenkaan-tehnyt-tarpeeksi"-olo pääsee yllättämään, mutta luulen että kaikki vanhemmat sitä joskus pohtivat, oli lapsi sitten erityinen tai "tavallinen".

  Mutta siis, tsemppiä jumppahetkiin! :)

  -Laura-

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  Inka on mummulla hoidossa toistaiseksi ja voinkin laittaa siitä joku kerta postauksen.

  Kyllä tosiaan tulee tuo olo "olenko tehnyt tarpeeksi", ja välillä ei tiedä minkä laittaisi tärkeysjärjestyksessä päällimmäiseksi, mutta sitä kai tämä arki on.

  Laittakaa vaan ideoita postauksista, jos tulee mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Mummulapostaus ehdottomasti!

  Riittämättömyydentunne kuuluu jokaiselle, mikä milloinkin sitten tekemisenä onkin. Lopulta kai silti tärkein asia on se, että rakastaa ja kantaa vastuun, perusasioista tärkeimmät. Niitä tarvitsemme jokainen ja niillä tässä elämässä pärjää jo pitkälle.

  VastaaPoista