sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kielletyllä alueella

Tämä olisi neidin lempipuuhaa, mennä portaita ylös ja sitten killua yläportailla tulossa alaspäin ja eikun jälleen ylös karkuun äitiä. Portaat parvelle ovat aika liukkaat ja kapeat ja niihin ei vielä ole saatu hommattua estettä. Kuvat on vähän nopeasti räpsäisty, vaarallisilla vesillä kun vähän ollaan.
Muuten nuo Söpö-sukkahousut mahtuvat yhä jalkaan ja ovat tosi hyvin kestäneet, ei minkäänlaista nukkaa eikä kulumaa, harvoin näin hyviä sukkahousuja on ollut.Tässä ollaan lähdössä kyläilylle, Benettonin untuvatakki menee jo kolmatta talvea.
Neidille laitettiin oikein saparot, mutta ei nämä kauaa tahdo pysyä päässä. Olisi niin kivaa ja tyttömäistä pitää saparoita tai muita hiusjuttuja.3 kommenttia:

 1. Hei,
  sinulla on kiva blogi, jossa on kauniita kuvia tyttärestäsi. Minun tyttäreni Milla on nyt 1,5 vuotias ja mielenkiinnolla seuraan vähän vanhemman lapsen kehitystä. Kiva katsella noita vanhempiakin kuvia, kun ovat tytöt aika saman näköisiä ja taitavat olla aika saman kokoisiakin. Milla on nyt 74 cm ja painoa vajaat 8 kg. Meno on kovaa konttaamalla, eikä
  kävely kiinnosta tällä hetkellä juuri yhtään. Ehkä joskus myöhemmin sitten :) Terv, Mari

  VastaaPoista
 2. Hei Mari, pieniniä hypähdyksinä tässä itsekin katsoo tulevaan, itse olen sitä sorttia, että elän tässä ja nyt. On kiva kun voi jakaa netin kautta tuntemuksia ja nähdä myös muiden Down-lasten kehitystä. Fysioterapeutti antoi juuri palautetta, että Inkan tasapaino on kehittynyt huimasti ja että Inka seisoo ja kävelee sitten kun Inka on siihen valmis :), siis odotellaan, toivottavasti pian, kun neiti painaa jo sen verran :)

  Ja kiitos kommentista, kommentoikaahan te muutkin joskus,)

  t. Minsku

  VastaaPoista
 3. Inka tietää, että tyttömäisyys syntyy niin monesta muustakin kuin saparoista ja kuitenkin, rappusten kapuaminen karkuun on paljon tärkeämpää kuin mikään muu.

  Eipä siinä ehdi paljon kuvakulmia zoomailla!!!

  VastaaPoista