lauantai 16. kesäkuuta 2012

3 v neuvolassa

Strategiset mitat on jälleen otettu. Paino oli 12,7 kg ja pituus 88 cm, vuodessa on painoa tullut 1,7 kg ja pituutta 8 cm, selkeästi pituutta enemmän kuin painoa, vauvan pyöreys on vähän lähtenyt ja neiti on  tullut isomman tytön oloiseksi. Ensi viikolla on lääkäri, häneltä meidän pitäisi saada paperi ilmaisia vaippoja varten, nyt kun 3 v rajapyykki on ohitettu. Lisäksi Inkan toisen jalan asento on vähän vino, joten siihen tarvitaan varmaan fysioterapeutille lähete, ja sitten yritän saada jonkinlaisen paperin, että Inka pikku hiljaa tarvitsisi avustajaa päiväkodissa, vielä erillistä avustajaa hänellä ei ole, mutta Inka käsittääkseni on yhä kahden paikalla. Ja vielä tarvittaisiin kúntoutussuunnitelma vammaistukihakemusta varten, no sen pyydän varmaan syksymmällä toiselta lääkäriltä, hän on erikoistunut nimenomaan vammaisten lasten kuntoutussuunnitelmiin.

Muutoin Inka on viime aikoina ollut jälleen erittäin hyvällä päällä, tässä oli menossa muutama viikko sitten vähän raskaampia viikkoja, silloin tuntui että meillä oli vain yhtä huutoa ja mullittelua, mutta nyt menee taas paremmin, joten mahtavaa.
 Inka tykkää kovasti lukea kirjoja, tässä kohtaa hän on ajatellut lukea ilmeisesti meidän kaikki vanhat Aku Ankat :) Ja piiloleikki on kiva. Ja täytyhän sitä nyt vähän kuvata kaunista Marimekon mekkoa :)


2 kommenttia:

  1. Mekko on juuri kuin tehty Inkalle! Tuo päällä sopii leikkiä ja kyllä sen kanssa varmasti onnistuu uhmittelukin, kuten myös Akujen luku. Ihanat kuvat kyllä.

    VastaaPoista
  2. voimia uhma-ikäsen kanssa tarvitaan... Meilläkin on kohta 3v täyttävä tyttö, sitten kun hermostuu niin kanssa hermostuu... :) kyllä tuota mekko kelpaa kuvata, kuvaisin minäkin jos tyttöni sellaisen omistaisi, monesti olen sitä ihaillut ja ehkä se joskus meiltäkin löytyy... :)

    VastaaPoista