keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

 3 v

Tänään pidettiin pikajuhlat pienen prinsessakakun kera Inkan 3 vuotispäivän kunniaksi ja viikonloppuna sitten juhlitaan kunnolla. Näytti kelpaavan neidille tuo kakku :D3 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihana blogi joka saa hymyn huulilleni. Itse olen 22 vuotias tyttönen jonka elämän tärkeimpiin ihmisiin kuuluu 19 vuotias down veli. Äitini oli 27 kun veljeni syntyi, eli suurta sattumaa meillä sillä suvussa downeja ei entuudestaan ole! Veljeni kehitys oli myös alkuvaiheessa hyvin hidastu, mutta kun kieli alkoi taipumaan puheeseen niin viittomat jätettiin meillä heti pois veljeni toimesta. Vilkas tapaus on myös veljeni, erityisesti nyt kun koulun perässä muutti omilleen(koulun asuntolaan) asumaan. Itse siskona enn voisi olla ylpeämpi veljestäni, jolta pahoinakin päivinä olen aina saanut halauksen ja jonka positiivinen elämänasenne on esimerkkinä meille muille. Down sisarus on ennen kaikkea lahja, josta olen onnellinen ja ylpeä, kuten varmasti vanhemmat lapsenne ovat nyt ja erityisesti sitten kun he kasvavat(:

  Aurinkoista kesää vanhemmille, ja errityisesti Inkalle jonka hymy on kerrassaan valloittava!


  -Riikka

  VastaaPoista
 2. Hei Riikka, hurjan kiva kuulla ja hienoa että on löytynyt paikka, mihin on voinut muuttaa noin isompana. Välillä on hieman rasittavia päiviä, mutta onneksi on myös paljon valoisia päiviä. Kun tämä uhmaikä väistyy ja omien asioiden ilmaiseminen kehittyy, uskoisin että sitten päästään vähemmällä. Ja sisarukset ovat kyllä myös tosi hyvin jaksaneet ja heillä on pitkä pinna, vaikka välillä huutoa on vähän enemmänkin. Hyvät päivät auttavat jaksamaan ja neidin puuhasteluja jaksaa aina seurata ihmetellen

  Aurinkoista kesää myös sinne :)

  t. Minsku

  VastaaPoista
 3. Onnea ihanalle synttärisankarille näin myöhässä!

  VastaaPoista