lauantai 31. elokuuta 2013

Hurjaa menoa ja päiväkotikuulumisia

Hieman hiljaista ollut täällä blogin puolella, ohjelmaa on ollut sen verran, että tämä on jäänyt taasen taka-alalle. Inka on kehittynyt viime aikoina hurjasti ja uusia juttuja on tullut paljon.
Inka siirtyi päiväkodissa isompien ryhmään ja sai henkilökohtaisen avustajan. Avustajan kanssa Inka tekee ns "koritehtäviä" joka viikko, eli käy Inkan kanssa sellaisia tehtäviä, mitkä kehittää häntä.

Kuivaksi opettelu aloitettiin elokuun alusta ja nyt voidaan olla aika mukavasti ilman vaippaa. Jopa yöllä vaippa on ollut kuiva, mutta se edellyttää kyllä, että illalla on käyty ennen nukkumaan menoa potalla ja heti heräämisen jälkeen suht nopeasti. Inka ei varsinaisesti pyydä potalle menoa, mutta hänet pitää vaan viedä potalle säännöllisesti, niin homma sujuu.

Uusia sanoja Inka on oppinut paljon ja välillä tulee jopa kolmen sanan lauseita. Toistaa myös toisia sanoja ihan oikein, mutta toisia ei sitten ollenkaan. Muutoinkin sanojen lausunta on kehittynyt,
jos esim. ennen oli vain "ei haluu", niin nyt voi olla "en halua". Sanoja on niin paljon jo, että niitä ei viitsi tässä nyt luetella. Tukiviittomia ei ole nyt uusia opeteltu, mutta tarkoitus olisi niitä tässä syksyn aikana taas opetella lisää. Värit ja eri ruuat ainakin olisivat listalla.
 
Aamulla tämä neiti on aika energinen ja tänä aamuna meillä oli tämän näköistä menoa,
sohvan pääliset oli heitetty lattialle ja olohuoneesta oli syntynyt pomppulinna :) 
Kaupungille lähdössä, vähän niinkuin koululainen :)
1 kommentti:

  1. Tekisi melkein mieli itse kokeilla samaa.. mutta näillä vuosilla se voisi aiheuttaa katselijoissa outoja reaktioita!

    VastaaPoista