tiistai 24. syyskuuta 2013

Heissan taas pitkästä aikaa
 
Tänään päätin ottaa pienen videopätkän siitä kun Inka viittoo... no neiti oli hieman nuhaisella ja väsyneellä päällä, kuten videosta huomaa ja meni nuo viittomatkin ihan sekaisin. Inka on tainnut päiväkodissa oppia jotain uusia viittomia, joita en itsekään ihan tiedä ja sen takia varmaan kaikki meni hieman sekaisin, yleensä Inka kyllä nämä osaa. No mutta tällaista arkea meiltä tällä kertaa. Inka tykkää myös kovasti tavuttaa sanoja ja siitäkin otin yhden videopätkän, laitan sen vaikka seuraavaan postaukseen, tämä lataus kun kestää aina niin kauan.
 
Ja sitten pikkuhiljaa olen tullut siihen tulokseen, että Inkan blogi jää tauolle. Inkan elämästä olenkin tässä jo kertoillut nelisen vuotta ja nyt tuntuu siltä, että aika ja innostus tähän ei oikein riitä. Toivottavasti ainakin tämän ajan olen ehkä hieman valoittanut Down-lasten elämää ja ehkä jonkun jopa saanut ajattelemaankin toisin näistä erityislapsista. Kuten miehenikin juuri joku päivä sanoi, että "ei meillä olisi lainkaan noin hauskaa, jos meillä ei olisi tätä erityistä Inkaa, vaikka se vähän välillä hermojakin koettelee".
 
Mielessä on vielä muutamia postauksia ja ne ainakin tänne laitan, joten seurailkaa nyt vielä hetkisen.
 
Viimekertaista joululoman kokoelmavideota on katsottu n.450 kertaa, joten katsotaan miten tämän kanssa käy :) Inkasta itsestäkin on aina mukava katsoa nämä  videot useaan kertaan, kuten myös omien kuvien katselemisesta hän tykkää.
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Inka on kovasti kasvanut. Pienestä tytöstä on kasvanut hieman isompi tyttö ja varmasti hauskaa teillä riittää, vaikka hermojenkin koetuksella. Hyvää syksyä Inkalle!

    VastaaPoista
  2. Ihana Video! Piiiitkästä aikaa tulin kurkkaamaan blogia :) Tyttöjen kanssa katseltiin videota ja he olivat ihan innoissaan lähdössä Inkan luo leikkimään :D Fiinan ryhmässä on Down-poika ja nämä viittomat tuntuivat olevan neidille ihan perus settiä :)

    VastaaPoista